18. syyskuuta 2011

So pink and pretty

Ja saimpas aikaiseksi kaivaa ne lapaset! Kyllä, Hansku, lapaset. Viimeisimmän postaukseni jälkeen sain kyseiseltä henkilöltä hieman noottia, jotta tumputhan ne ovat. Voi, minua pientä niin kovin revitään suuntaan jos toiseenkin tämän asian tiimoilta, mutta olen tosiaan tainnut kallistua käyttämään nykyään lapaset-sanaa.

No enihau, törmäsin kuitenkin varsin mielenkiintoiseen ongelmaan: Kaikki lapaseni ovat vaaleanpunasävyisiä. Sopivatpahan pinkkien kuulokkeideni kanssa yhteen edes jotenkuten, jos eivät sitten minkään muun... Ja lapasia etsiessäni otin myös ryhmäkuvan, johon kokosin "kylmien kelien varalle" laatikosta löytyvät vaaleanpunaiset(?) tavarani. Kuvasta kyllä puuttuvat Seppälästä ostetut vaaleanpunaiset lapaset, jotka ovat kadonneet mystisesti. Kyllä niiden jossakin pitäisi olla.

Pink, where?

Tämä viikonloppu on mennyt hieman "En tee mitään" asenteella ja olen onnistunutkin melko hyvin! Olen siis toki tehnyt kaikkea pientä ja kivaa, mutta en mitään hyödyllistä - paitsi siivonnut asuntoni, jotta kehtasin tänne ketään päästää! Lisäksi viikonlopun aikana vierailin äidin luona, söin, nukuin, luin kirjaa, katsoin elokuvaa, katsoin netistä tv-sarjoja, luin lisää kirjaa, söin lisää, join kahvia, teetä, kahvia, kahvia, join vielä lisää kahvia, nukuin... Tälläistä todellakin "ei mitään" toimintaa. Noh, näinhän sentään Riikkaa, Saanaa ja Narua, eli en ole vain ihmetellyt ajankulumista yksinäni.

Ja kun ei kerran parempaakaan tekemistä ollut, niin innostuin taas kerran webkamerani kanssa...

Yksin...

... ja Vincentin kanssa.Hei, kyllä minä tuosta kissasta välitän, vaikka usein sille tuleekin huudettua ja täällä kyläilijöille yleensä vain valitan Vincentin toilailuista ja kokoaikaisesta miukumisesta ja humionkipeydestä - on se sentään aika vietävän suloinen ja rakkautta antava otus.

Vilpoisten kelien myötä myös asuntoni on viilennyt huomattavasti. Ennen äskeisten kuvienkin ottamista päälläni oli villapaita ja join teetä lämmikkeeksi. Patteri on kylmä... Pitäisi hakea lämpöpuhallin vintiltä, mutta yksin en sinne uskaltaudu. Kyllähän tässä vielä on aikaa ennen pakkasia.

Kyyneleet katoavat veden sekaan, eikä niitä ole olemassa. On vain tyttö.

Peipposen pirteydellä, ammie

2 kommenttia:

  1. :< Hän tulee surulliseksi tälläisestä. Hän ei tykkää. Hän murmeloituu ja itkee yksin.

    ... Tai sitten hän vain sivuuttaa Hanskun kommentin. Senkin epähyväksyjä. ;)

    VastaaPoista